VBD d.o.o. knjigovodstvo osnovano je 1993. godine u Rijeci. Iza nas je gotovo 30 godina iskustva i uspješne poslovne suradnje sa našim klijentima. Pouzdan smo partner i osiguravamo Vam najkvalitetnije računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Osim vođenja poslovnih knjiga trgovačkim društvima, obrtnicima i neprofitnim organizacijama, po dogovoru preuzimamo i administrativne poslove kako bi omogućili da svu energiju posvetite vođenju Vašeg poslovanja. S pažnjom se posvećujemo svakom klijentu, pružamo poslovno savjetovanje i sve potrebne informacije te Vas pravodobno informiramo o svim novostima i promjenama vezanima uz zakone i propise relevantne za Vaše poslovanje. U našem radu smo fleksibilni te se prilagođavamo individualnim promjenama svakog klijenta.

Naš tim se sastoji od vrhunskih poznavatelja knjigovodstva i računovodstva, ali i od pravnika i na taj način smo kompetentni održavati naše usluge usklađene sa svim propisima i zakonima Republike Hrvatske i EU. Redovito se poslovno usavršavamo – pohađanjem seminara, edukacija i praćenjem najnovije stručne literature. Također, pratimo najnovije tehnologije te u svom poslovanju koristimo softverska rješenja koja nam omogućavaju kvalitetno, brzo i efikasno obavljanje svakodnevnih zadataka.

Odgovorno stojimo iza našeg poslovanja te poslujemo po načelima Kodeksa etike za profesionalne računovođe, a svim klijentima jamčimo diskreciju i tajnost podataka.

Obratite nam se s povjerenjem sa svim pitanjima ili nedoumicama i mi ćemo Vas savjetovati i usmjeriti kako bi zajedničkim snagama osigurali obostrani poslovni uspjeh.

NAZOVITE NAS

Dogovorite sastanak, kada nam ispričate svoju priču kreirat ćemo ponudu po vašoj mjeri